ENERGIJA, AVRA




<3 Sama osebno verjamem, da je vse v vesolju prezeto z posebno energijo in jo hkrati tudi oddaja. Leta 1937 je ruski znanstvenik Simon Kirlian izumil fotografski postopek, ki pokaze sij okoli predmeta, podoben vecbarvnemu plinskemu zaru. Verjel je, da ta obris prikazuje neko zivljensko silo... energijsko polje, ki se z lahkoto spreminja in je odvisen od okoliscin, ki se dogajajo okoli njega.
Kot primer: osebi, ki se strastno poljubljata, na primer proizvajata zelo drugacno sliko energetskega polja kot osebi, ki mirno in tiho sedita eden ob drugem.
Ta fenomen pa ni tuj niti naravi. Odtrgajte list rastline in z Kirlianovo metodo fotografirajte prazen prostor, ki ga je list prej zasedal...in se vedno boste videli obris njegove oblike.
Tukaj ne gre samo za osko gledno ideologijo, tudi znanost postaja vse bolj dovzetna za svet, v katerih ni jasnih odgovorov. Sodobni znanstveniki ne morejo nikoli necesa dolociti "zagotovo" , lahko samo izracunajo verjetnost, da se bo nekaj pripetilo. In nas svet se zdalec ni tako crnobel kot smo si mislili vcasih...
po mnenju mnogih notranja in zunanja energija skupaj sestavljata AVRO. Vidimo jo kot siju podoben zar okoli telesa, ki se kaze v vec barvah. Te barve odslikavajo v notranjosti nasega telesa skrite zivljenske energije. In prav prek te energije naj bi vspostavljali stik s svetom, ki nas obdaja... temu pa naj bi se reklo... 6.CUT...

Skozi tisoce let, kar je na Vzhodu v uporabi pojem energije, avre,... so se posledicno razvile tudi razlicne terapije. Nekatere izmed njih izvajam tudi jaz.
Ceprav so tukaj uporabljena razlicna imena, odvisno od izvora rabe...je vsem vzhodnim terapevtkim pristopom skupna ista zamisel. metode in discipline, ki vam jih in vam jih tudi se bom predstavila, so uveljavljeni nacini vplivanja na cloveka, na njegovo energijo in njeno nadzorovanje.
Nekatere metode lahko izvajate tudi sami... sem sodijo tai ci, ci gong, dihalne vaje, meditacija in feng suj...za nekatere pa boste potrebovali pomoc... partnerja... in to je, siatsu, reiki, naravnavanje telesa, energetska terapija...



Lp Sarah