DONACIJE


NOV PROJEKT:  DONACIJA za otroke ali osebam pomoči potrebnim

Odločila sem se, da staršem ali osebam nasploh, ki niso finančno sposobni, omogočim možnost sprostitvenih terapij, jahanja ter drugih dejavnosti, ki jih omogoča TKD COR, brezplačno!

( Mistero, 5 let nazaj... ko je bil še divji in nevaren konjič, zaradi svoje grozne preteklosti... sedaj pa je skozi dobre roke in ogromno ljubezni postal hvaležen, terapevtski konj z velikim srcem in najbolj nežno dušo... )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

V sodelovanju z osebami, ki bodo donirale prispevke v sklad " POVRNIMO NASMEH " se bo v začetku junija začela aktivna akcija za pomoč potrebnim.

Pogoji za pristop so sledeči. V izbor spadajo osebe, starši, ki imajo dokazila o tem, da so socialno ogroženi in si terapije ne morejo privoščiti.

Čakalna lista se bo vrstila glede na donacije. V kolikor se bodo donacije vrstile, s tem se bodo odpirala prosta mesta za brezplačne terapije. Vsako tedensko se bo ozaveščalo, koliko prostih mest je na voljo. Prijave naj bodo poslane na sarah.panich888@gmail.com. Zraven pustite tudi kontaktne podatke, da vas lahko kontaktiramo.

Donatorji bodo javno izpostavljeni kot osebe, ki nudijo pomoč preko donacij (na njihovo soglasje seveda). Poleg tega se bo na spletni strani ter facebook profilu zapisalo vse o njihovem dobrem delu, ponujeni pomoči ljudem v stiski. Na željo kot dodatek bodo imeli možnost prejeti tudi trikratno reklamo za svojo dejavnost, ki jo opravljajo. Če seveda spadajo med pravne osebe, ki imajo v lasti svoje podjetje ali s.p. Če ne, boste v vsakem primeru dobili od nas pisno zahvalo in malo presenečenje!

 

Vsi, ki ste pripravljeni ponuditi donacijo v znesku po vaši izbiri imate na izbiro dve možnosti. Prva je, da osebno prejmete donacijsko pogodbo, s katero je zakonito določeno, da ste sodelovali v akciji za pomoč potrebnim. Vso potrebno papirologijo uredimo na mestu.

Kot druga pa je možnost, da se donacija nakaže na TRR društva, ki je odprt pri DELAVSKA HRANILNICA D.D.

TERAPEVTSKO KONJENIŠKO DRUŠTVO COR

Kidričeva cesta 47 

4000 Kranj

TRR: SI56 6100 0001 8058 158

Sklic: SI 00 8888

Koda namena: CHAR

Namen plačila: Donacija

Za vse ostale informacije lahko pokličete na telefon 070332553

Lp Sarah