Energetska Terapija


KAKO IZBOLJŠATI PARTNERSKI ODNOS? 

Energijo nenehno delimo, jo usmerjamo na druge in sprejemamo od njih. Medsebojno vplivanje lahko torej opišemo kot pretok posebne energije med vama, kar je osnovni temelj ustvarjanja posameznih skupnosti in družbe kot celote. 

Če težko navežete stik z drugimi ljudmi, oz. navezane stike s težavo ohranite, bi bilo morda dobro, da se naučite drugače proizvajati svojo energijo. 

Namreč tako kot se boste navzven predstavljali kot pozitivna oseba, hkrati pa boste uglašeno sprejemali tudi energijo od svojega partnerja. 

Da poenostavim! Če želite, da vajin odnos uspe in če imate slab dan, vas karkoli muči, si je potrebno vzeti čas in se s svojim partnerjem pogovoriti. Nihče ne zna brati tujih misli in še manj... nihče ne ve, kaj se dogaja v vaši notranjosti. Slaba energija se lahko širi na vašega partnerja že samo s tišino. Če pa jo pričnete proizvajati še z besedami, lahko začnejo prekleto boleti in prav tako lahko partnerja s tem postavite v zelo kočljiv položaj. 

Ljudje v partnerskem odnosu pogosto ustvarijo svojo energijo. Če se naučijoenergijo pozitivno spajati, lahko ustvarijo zelo harmoničen odnos.

Energija razmerja spreminja vase mišljenje, vedenje in občutke v bližini partnerja. Ko se v odnos vrinejo odvisnost, predsodki ali negotovost, se jih je težko otresti. Možnosti za srečno razmerje pa se zmanjšajo.

Ste se našli v opisu in trenutno preživljate težko situacijo? Imate občutek, da stojite v partnerskem odnosu na mestu? Potrebujete samo pogovor?

 

Čedalje več oseb se izgublja v medsebojnem odnosu s partnerjem. Včasih pridete do točke, ko ne veste kako naprej! Ali pa se ne zavedate tega, da je vsak posameznik individual in mora svoje šibkosti odkriti sam! Nenehna borba med dvema se lahko sprevrže v najhujši možni scenarij, če določenih stvari ne predvidite že v štartu, ko problem nastopi. Spremembo vedno pričnemo pri sebi! Šele po tem se okolica posledično prične spreminjati okoli nas v isti smeri. Najlažje rečeno: " Kar daš, to dobiš!" 

Problem nastane, ko tistega kar dobiš ne znaš vrniti nazaj v isti meri...

Če ste se po vsem prebranem odločili, da želite spremeniti svojo energijo, pogled na svet in si želite spremeniti položaj v katerem se trenutno s partnerjem nahajata, pokličite na tel. 070332553 ali pišite na tkdcor@gmail.com. Za termin je potrebna predhodna najava!

Pogovor bo potekal zasebno, v čudovitem, sproščenem ter pozitivnem ambientu.

 

Sarah