PORTRETNO fotografiranje + Make up PREOBRAZBA


* NOVO * ZA VAS 

 Predvsem ženske si želijo vsaj enkrat v življenju stopiti pred objektiv. Pred katerim je nekdo, ki vidi lepoto tudi tam, kjer je za nekatere nevidna. In najbolj pomembno, znajo to lepoto ovekovečiti v trenutek!

Si želite preizkustiti? 

Ali vas zanima kako pri meni izgleda profesionalno portretno fotografiranje in make up preobrazba v enem?

O stylingu - klasični ali modni... o detajlih se pogovorimo pred fotografiranjem. Prav tako o make up-u. za obleko prepuščamo vaši presoji, odvisno kaj si boste zaželeli. Sem vam pa na razpolago za razne nasvete :)

Večina mojih strank se za fotografiranje odloči v svojem prehodnem obdobju, ko stopa na novo pot. Nadgrajujejo preobrazbo tako notranjo kot zunanjo in to spremembo želijo spraviti za spomin. 

Vsaka oseba ima tako obdobje vsaj enkrat v življenju. In ker sem sama zagovornica tega, da notranja lepota izžareva na ven... ne glede na to, kakšno mnenje ima določena oseba o svoji vizualnosti, se ta lepota pri meni na plano prikaže zelo veličastno!

Pri meni imate veliko srečo, ker imate na razpolago vse v kompletu. Odprt pogovor, lahko tudi pogovorno terapijo v toplem ambientu, čajanko, make up artista, fotografa, vse v enem!

AKCIJSKA PONUDBA 

MALI PAKET: make up + portretno fotografiranje (6 obdelanih fotografij) - ZDAJ 140eurPREJ BREZ POPUSTA 200 eur

VELIK PAKET: make up + portretno fotografiranje + pričeska (8 obdelanih fotografij) - ZDAJ 180eur PREJ BREZ POPUSTA 240 eur

 

KOMBINIRAN PAKET: 2x AKT - 2x BOUDOIR - 2x PORTRETNO - MIX : 

Vsebuje posvetovanje glede stylinga, make up 

 6 obdelanih fotografij  - cena -  ( 180eur ) prejšna cena ( 240eur ) 

AKCIJA

 

Možnost imate tudi DARILNE BONE... da lahko podarite ČUDOVITO DARILO svojim najdražjim... 

Zato ne čakajte in si hitro rezervirajte svoj termin! Naročite se lahko na tkdcor@gmail.com ali telefon: 070332553

Ves izkupiček gre za Društvo Tk COR ( Delavnice za otroke, terapije na konjih...  ). Del tega pa bo namenjen tudi donaciji za socialno ogrožene družine, ki si terapije za svoje otroke ne morejo privoščiti.

Sarah <3