Portretno fotografiranje za booking – portfolio, samopromocija


Portretno fotografiranje za book – portfolio, predstavitev, samopromocija

 

" MINI PAKET " studijsko fotografiranje / na prostem.

Čas trajanja: 60 minut

Cena: 150 EUR

Profesionalno fotografiranje za kogarkoli , ki obsega: – pogovor z modelom in dogovor (izbor) osnovnega fotografskega stila – izbira stylinga, modnih dodatkov, ličil – osnovni napotki in poučevanje o poziranju – umetniško fotografiranje.

Komplet do 20 neobdelanih fotografij iz seta –  (v roku 3 -7dni) se najbolj top fotografije še računalniško obdela in prejmete 4 fotografije visoke ločljivosti.

 

 

" SREDNJI PAKET " Studijsko ali fotografiranje na prostem. 

Čas trajanja: 2 uri

Cena : 200 EUR 

Fotografiranje za (bodoče) manekenke in manekene, igralke in igralce, direktorje in javne osebnosti, ki obsega: – pogovor z modelom in dogovor (izbor) osnovnega fotografskega stila – izbira oblek, modnih dodatkov, ličil – osnovni napotki in poučevanje o poziranju – umetniško fotografiranje.

Komplet po 50 neobdelanih fotografij iz seta – Kasneje se (v roku 7 dni) najbolj top fotografije še računalniško obdela. prejmete 8 fotografij visoke ločljivosti.

 

 

" VELIK PAKET " Studijsko fotografiranje ali fotografiranje na prostem. 

Čas trajanja: 4 ure (ali več)

Cena: 350 EUR

Fotografiranje za (bodoče) manekenke in manekene, igralke in igralce, direktorje in javne osebnosti, ki obsega: – pogovor z modelom in dogovor (izbor) osnovnega fotografskega stila – izbira oblek, modnih dodatkov, ličil – osnovni napotki in poučevanje o poziranju – umetniško fotografiranje,

Komplet po približno 100 neobdelanih fotografij iz seta –   (v roku 7 - 14 dni) najbolj top fotografije še računalniško obdela in prejmete 20 fotografij visoke ločljivosti.

Cena fotografiranja ne zajema storitev frizerja, vizažista ali stilista! Storitve se po predhodnem dogovoru in proti doplačilu lahko dodatno naroči.

 Ves izkupiček od delavnice gre za Društvo Tk COR ( Delavnice za otroke, terapije na konjih, hrana za konje... ). Del tega pa bo namenjen tudi donaciji za socialno ogrožene družine, ki si terapije za svoje otroke ne morejo privoščiti.