Terapija do Popolne Samopodobe S Fotografijo


" NOVA PONUDBA ZA VAS "

# INDIVIDUALNA TERAPIJA #

O lepoti ima v današnjem času večino oseb popačeno predstavo. Vsako dnevno se srečujem z osebami, katere zaradi nizke samopodobe z vzdignjeno glavo ne upajo stopiti v svet! 

Skozi vsa ta leta, izkušenj in dela z ljudmi ( terapevtskega učinka ), na takšen in drugačen način, sem se odločila, da prav v ta namen stopim korak naprej in določenim osebam pokažem, da je vse to mogoče spremeniti!

Si ŽELITE sebe videti v čisto drugačni luči? Si izpolniti svojo notranjo željo? Se naučiti, kako notranjo lepoto izraziti navzven?
Poskusiti nekaj, česar si niste upali nikdar? Si želite postati " Diva " svojega življenja ? In to izkazovati vsako dnevno?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorile z " DA ", potem berite dalje...Individualna Delavnica je namenjena osebam " Ženskam ", katere imajo strah pred objektivom. Pred javnim nastopanjem. Jih mogoče to ovira pri poslovnih poteh. Mogoče si želite biti prelepe le za svojega moža? Imate nizko samopodobo? Problem v medsebojnih odnosih itd... ? 

Resnica je le ta, da potrebujete nekoga, ki vam bo pokazal pravo pot! Nekoga, ki vidi lepoto tudi tam, kjer je za nekatere nevidna. In najbolj pomembno, zna to lepoto ovekovečiti v trenutku! V fotografiji! 

Ste za? Bi rade popoldan preživele nepozabno v najbolj pozitivni družbi možno?Mini delavnica vsebuje: 
- čajanka
- pogovorna terapija
- napotki glede make up-a, kako se naličiti glede na vašo obliko in potez obraza
- profesionalni make up
- napotki glede stylinga, glede na vašo postavo
- napotki glede pričeske
- 2 obdelani Portretni Fotografiji / 2 neobdelani fotografiji 


Vse info ... Na telefon: 070332553
Mail: tkdcor.@gmail.si -----------------------------------------------------------------------------------------

Ves izkupiček od delavnice gre za Društvo Tk COR ( Delavnice za otroke, terapije na konjih, hrana za konje... ). Del tega pa bo namenjen tudi donaciji za socialno ogrožene družine, ki si terapije za svoje otroke ne morejo privoščiti.

Lp Sarah